Készült: 2020.05.26.23:08:31 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

215. ülésnap, 211. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita elnapolása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:52

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Egyetlen képviselő sem jelezte hozzászólási szándékát, ezért megkérdezem Kerényi János képviselő urat mint előterjesztőt, hogy az általános vita végén kíván-e még szólni. (Dr. Kerényi János jelzi, hogy nem kíván szólni.) A képviselő úr jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor.

Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az állam tulajdonában lévő vállalkozói vagyon értékesítéséről szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat tárgyalása. Szabó György és képviselőtársai, MSZP, önálló indítványát T/15624. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/15624/1. számon kapták kézhez a képviselők.

Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a napirendi pont előkészítése során a gazdasági bizottság további egyeztetéseket tartott szükségesnek, ezért az előterjesztést napirendjéről levette. Ennek ismeretében az előterjesztők a Házszabály 58. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezésnek megfelelően kezdeményezték a napirendi pont tárgyalásának elnapolását. Erről az Országgyűlés vita nélkül határoz.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e az előterjesztő indítványával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta, tehát a napirendi pont tárgyalását elnapolta.

Tisztelt Országgyűlés! A mai napirendi pontok tárgyalásának a végére értünk.

A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Horváth János képviselő úr, Fidesz. Megadom a szót a képviselő úrnak öt percben.

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai