Készült: 2020.02.20.18:54:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

203. ülésnap (2005.03.01.), 135. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 2:30


Felszólalások:  Előző  135  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Egyben tájékoztatom a tisztelt Házat, hogy a módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nemzeti Sporthivatal felügyeletének változásával összefüggésben szükséges törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/14240. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/14240/7. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vitát ismét egységes szerkezetben folytassa le az Országgyűlés. Egyben megkérdezem a tisztelt Házat, hogy ki az, aki ezen indítványomat elfogadja. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés ezen indítványomat elfogadta.

Kérem képviselőtársaimat, hogy jelezzék hozzászólási szándékukat, miután írásban előre nem adta le senki a hozzászólási szándékát. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt sem látok. Így tehát a részletes vitát lezárom.

Ismét megkérdezem az államtitkár urat, hogy a határozathozatal előtt kíván-e válaszolni. (Jelzésre:) Igen. Ezt követően a módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az üvegházhatású gázok kibocsátási egységeinek kereskedelméről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/13143. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/13143/17. számon kapták kézhez.

Ismételten indítványozom, hogy egységes szerkezetben folytassuk le a vitát. Megkérdezem, hogy ezen javaslatommal egyetért-e a tisztelt Ház. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm.

A Ház ezen indítványomat elfogadta.

Írásban előre jelentkezett képviselőtársunknak megadom a szót, Horváth János, Fidesz. Képviselő úr! (Jelzésre:) Nincs jelen. (Dr. Pap János: Mindjárt bejön.) Jelentkező képviselő: Pap János képviselő úr, Fidesz. Megadom a szót.

(17.10)
Felszólalások:  Előző  135  Következő    Ülésnap adatai