Készült: 2020.04.05.09:27:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 96. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka határozatképtelen szavazás
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  96  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkánkat. Kérem a képviselő hölgyeket és urakat, hogy foglalják el a helyüket!

Tisztelt Országgyűlés! A szünet előtt Kiss Andor képviselő úr interpellációja nyomán nem fogadta el Bogár László államtitkár úr válaszát, az Országgyűlés akkor határozatképtelen volt. Kérem a gép bekapcsolását, és kérem, hogy az Országgyűlés szavazzon, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát vagy nem fogadja el azt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 124 igen, 3 nem, 2 tartózkodás.)

Az Országgyűlés ismét határozatképtelen. Kérem, foglalják el a helyüket!

Tisztelt Országgyűlés! Még egy kísérletet teszünk, utána áttérünk a kérdések megvitatására, illetve előtte Répássy Róbert képviselő úr ügyrendi felszólalását hallgatjuk meg. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 146 igen, 4 nem, 2 tartózkodás.)

Az Országgyűlés ismét határozatképtelen, így nem tud dönteni ebben a kérdésben. A kérdésekre térünk át. Előbb azonban Répássy képviselő úr kért ügyrendi felszólalási lehetőséget, megadom a szót. (Dr. Répássy Róbert: Visszalépek!) Eláll a javaslattól.

Tisztelt Országgyűlés! Áttérünk a kérdések megvitatására. Kelemen András úr, az MDF képviselője, kérdést kíván feltenni a nemzeti kulturális örökség miniszterének, "Hiányzik egy szobor" címmel. Kelemen képviselő urat illeti a szó.

 
Felszólalások:  Előző  96  Következő    Ülésnap adatai