Készült: 2020.05.30.06:54:47 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

197. ülésnap, 89. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka Részletes vitára bocsátás
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:18

Felszólalások:  <<  89  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az interpellációk tárgyalására fordítható idő lejárt, így a napirendi elfogadott javaslatnak megfelelően munkánkat határozathozatalokkal folytatjuk. Ezért kérem, foglalják el a helyüket, és ellenőrizzék, hogy a kártyájukat elhelyezték-e a szavazógépben.

Tisztelt Országgyűlés! Most részletes vitára bocsátások következnek.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a termékek piacfelügyeletéről szóló T/6945. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 294 igen szavazattal, 11 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára az egyes családjogi és cégjogi eljárások egyszerűsítéséről szóló T/7035. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 264 igen szavazattal, 51 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek vonatkozásában a beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló 2009. évi XCV. törvény módosításáról szóló T/7033. számú törvényjavaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 313 igen szavazattal, 9 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a budapesti Istvánmező rehabilitációs programjáról, kiemelten a Budapesti Olimpiai Központ integrált rekonstrukciójáról szóló T/7263. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 288 igen szavazattal, 17 nem ellenében, 23 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

(13.40)

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a büntető törvénykönyvről szóló T/6958. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 314 igen, 16 nem, 0 tartózkodó szavazattal részletes vitára bocsátotta.

Tisztelt Országgyűlés! Most tárgysorozatba-vételi kérelemről határozunk. Az LMP képviselőcsoportja a határozati házszabály rendelkezése alapján kérte, hogy az Országgyűlés döntsön a számvevőszéki és költségvetési bizottság által elutasított, az év közbeni adóötletelés tilalmáról szóló T/6953. számú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről.

Megadom a szót az előterjesztők nevében Scheiring Gábor képviselő úrnak, aki 5 perces időkeretben indokolja a tárgysorozatba-vételi kérelmet. Öné a szó, képviselő úr.

Felszólalások:  <<  89  >>    Ülésnap adatai