Készült: 2020.03.28.15:49:41 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

216. ülésnap (2009.06.09.), 198. felszólalás
Felszólaló Tállai András (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ügyrendi kérdés
Videó/Felszólalás ideje 0:56


Felszólalások:  Előző  198  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TÁLLAI ANDRÁS (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz nem azért nem válaszol Keller László felszólalására, mert nem tudna mit mondani rá (Közbeszólások az MSZP soraiból: Ez nem ügyrendi! Nem ügyrendi!), hanem azért, mert elfogyott az ideje. (Göndör István: Azt már az elnök elmondta, hogy ez Házszabály...!) Köszönhetjük ezt annak, hogy az SZDSZ - és ezt semmilyen Házszabály nem írja alá - egyébként ellenzékinek vallja magát, de kormánypártiként viselkedik. Ez a Fidesznek mínusz 80 percébe kerül.

Megkérem a képviselőket, a jövőben tartsanak az Országgyűlésben - az MSZP-sek nyilván, már csak nekik van idejük - frakcióülést, és lehetőleg olyanokkal, akik nem tudnak reagálni az Országgyűlésben, ne kezdjenek személyeskedni, mint azt Keller László tette. Időt nem kérek, mert azt a legutóbbi adótörvény vitáján megtettem, és sajnos Göndör István azt közölte, hogy csúnyán kértem az időt, és nem részesültem - most ezt nem teszem meg.

További jó vitát, frakcióülést az MSZP-nek, reméljük, hogy kidolgozzák a ténylegesen jó adótörvényt.

Köszönöm. (Dr. Józsa István: A Fidesz kivonul! - Göndör István: Összesen két képviselőt tetszettek bejelenteni a vitában!)
Felszólalások:  Előző  198  Következő    Ülésnap adatai