Készült: 2020.02.22.23:45:52 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 158. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Beosztás igazságügy-miniszter
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:41


Felszólalások:  Előző  158  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. DÁVID IBOLYA igazságügy-miniszter: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A kormány nevében és a kormány képviseletében szeretnék az Országgyűlés munkájának végeztével köszönetet mondani elsősorban az Országgyűlés elnökének, alelnökeinek, a főtitkárnak, a főtitkárhelyettes úrnak és mindenkinek a Magyar Országgyűlésben, aki segítette négy éven keresztül a mi munkánkat.

A kormány képviseletében szeretnék köszönetet mondani a nyilvánosságot biztosító sajtónak, újságíróknak, rádiónak, rádiós munkatársaknak és a televíziónak, és kívánom a kedves képviselőtársaimnak, hogy egy nagyon tisztes kampány előtt álljunk most egy olyan tisztes kampányban, ahol egy tisztes megmérettetés vár mindannyiunkra, minden kedves képviselőtársamra, hiszen az ilyen nemes verseny biztosítja mindannyiunk számára, hogy győzzön a jobb.

Kívánom, hogy olyan hónapok, hetek álljanak előttünk, amelyek után április 22-én és április 22-e után is jó és nyugodt lelkiismerettel nézhessünk egymás szemébe és - talán ami még fontosabb - honfitársaink szemébe.

Tisztelt Képviselőtársaim! A kormány nevében szeretném megköszönni az önök munkáját is.

Köszönöm, elnök úr, hogy szót kaphattam. (Taps a kormánypártok soraiból.)
Felszólalások:  Előző  158  Következő    Ülésnap adatai