Készült: 2020.08.12.00:53:39 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

221. ülésnap (2017.05.08.), 140. felszólalás
Felszólaló Balla György (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:23


Felszólalások:  Előző  140  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Ezen beruházás kapcsán Ózd városa megállapodást kötött Soros György egyik fizetett szervezetével, a Transparency Internationallel, mégpedig az átláthatóság, a közvélemény bizalmának növelése, a korrupció megelőzése, továbbá a közpénzek optimális felhasználása érdekében.

Tisztelt Képviselőtársaim! Kiderült, hogy mi van ezen a hangfelvételen. Kiderült, hogy a drágább ajánlatot támogatták, kiderült, hogy rá akarták bírni az olcsóbb ajánlattevőt arra, hogy drágább ajánlatot adjon, ráállították az embereiket, hogy megpróbálják megzsarolni, és ezek után az a Soros György által finanszírozott, pénzelt szervezet, amelynek a korrupció ellen kéne küzdeni, hallgatott. Mint ahogy hallgatott a Helsinki Bizottság, a másik Soros-szervezet is, amely pedig, azt gondolom, hogy a brutális cigányozást tehette volna szóvá, mondjuk, a harmadik Soros-szervezettel, a TASZ-szal együtt. De mindannyian hallgattak, Vona Gábor pedig a szocialistákkal, Gyurcsány Ferenccel és a teljes Jobbik-frakcióval egy közös beadványt ír alá Soros György érdekében.

Tisztelt Képviselőtársaim! Nem az ózdi polgármester a meztelen, önökről hullott le a lepel, erről szól a meztelen igazság. (Taps a kormánypártok soraiban. ‑ Zaj a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  140  Következő    Ülésnap adatai