Regisztráció "A Házszabályon túl" című előadás-sorozat 2017. tavaszi félévének (III. szemeszter - „A parlamenti jog határterületei”) aktuális előadására

Az űrlap kitöltésével regisztrálhat "A Házszabályon túl" című előadás-sorozat 2017. tavaszi félévének soron következő előadására. A regisztrációra az Országházba történő beléptetés miatt van szükség, a belépés csak regisztráció után, érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehetséges. A regisztrációval hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez. A beléptetés átvizsgálás után történik (szúró-, vágóeszköz, fegyver stb. behozatala tilos). A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! FIGYELEM! A II. FÉLÉVTŐL MINDEN ELŐADÁSRA KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES, ÉS REGISZTRÁLNI MINDIG CSAK AZ ÉPPEN SORON KÖVETKEZŐ ELŐADÁSRA LEHETSÉGES!

A SORON KÖVETKEZŐ ELŐADÁS:

2017. JÚNIUS 13.

MÓRÉ SÁNDOR: A NEMZETISÉGEK PARLAMENTI RÉSZVÉTELE

UNGER ANIKÓ: A PARLAMENTI ETIKETT VÁLTOZÁSAI

Az előadás 15.30-kor kezdődik. Kérjük, hogy a beléptetés miatt legalább húsz perccel az előadás kezdete előtt érkezzen! Regisztrálni az előadást megelőző nap éjfélig lehetséges!

Kérjük, hogy az Országgyűlés Hivatalának munkatársai, a minisztériumi kollégák és a frakciók munkatársai a belső fórumokon jelentkezzenek!

-

Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése CAPTCHA frissítése