Regisztráció "A Házszabályon túl" című előadás-sorozat 2016. őszi félévének ("II. Elmélyítő szemeszter") aktuális előadására

Az űrlap kitöltésével regisztrálhat "A Házszabályon túl" című előadás-sorozat 2016. II. félévének soron következő előadására. A regisztrációra az Országházba történő beléptetés miatt van szükség, a belépés csak regisztráció után, érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehetséges. A regisztrációval hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez. A beléptetés átvizsgálás után történik (szúró-, vágóeszköz, fegyver stb. behozatala tilos). A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! FIGYELEM! A II. FÉLÉVTŐL MINDEN ELŐADÁSRA KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES, ÉS REGISZTRÁLNI MINDIG CSAK AZ ÉPPEN SORON KÖVETKEZŐ ELŐADÁSRA LEHETSÉGES!

A SORON KÖVETKEZŐ ELŐADÁS:

-

Az előadások 15.30-kor kezdődnek. Kérjük, hogy a beléptetés miatt legalább húsz perccel az előadás kezdete előtt érkezzen! Regisztrálni az előadást megelőző nap éjfélig lehetséges!

KÉRJÜK, HOGY AZ ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALÁNAK MUNKATÁRSAI, A MINISZTÉRIUMI KOLLÉGÁK ÉS A FRAKCIÓK MUNKATÁRSAI A BELSŐ FÓRUMOKON JELENTKEZZENEK!

-

Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Ez a mező kötelező.
Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése CAPTCHA frissítése