Továbbra is látogatható az Országház

A járványügyi intézkedések és a biztonsági szabályok betartása mellett az Országház továbbra is nyitva áll az egyéni és csoportosan érkező látogatók előtt a hét minden napján. További információ a látogatással kapcsolatban a https://www.parlament.hu/web/orszaghaz/latogatas honlapon található.


Az Országgyűlési Múzeum új időszaki kiállítása, az Új világ hajnalán – Tisza István című tárlat interaktív eszközöket felhasználva mutatja be Tisza István politikai tevékenységét a dualizmus kiemelt problémáinak tükrében. A kiállítás 2020. december 13-ig látogatható. További információ a kiállítással kapcsolatban: https://www.parlament.hu/web/orszaggyulesi-muzeum/uj-vilag-hajnalan-tisza-istvan


Tájékoztatjuk, hogy a látogatók biztonsága érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe:

  • Az épületbe történő belépéskor általános testhőmérséklet-mérés történik. Amennyiben a mért érték 37,2 C°-nál magasabb, az épületbe nem lehet belépni. A mérést végző személy a mért értékkel kapcsolatban adatrögzítést nem végez, adatkezelés nem történik.
  • A Látogatóközpontban, az Országházban és az Országgyűlési Múzeum kiállítóhelyein saját arcmaszk vagy szájat és orrot eltakaró sál, illetve kendő, valamint a kijelölt helyeken található kézfertőtlenítő használata kötelező.
  • Kérjük, figyeljen a 1,5 méteres távolságtartásra.
  • A látogatás minden tekintetben a látogató teljes saját felelősségvállalása alapján történik.