Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

A L'Harmattan és az Osiris digitális gyűjteményei a könyvtár kínálatában

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2019-től az EISZ előfizetések keretein belül két új elektronikus könyvgyűjteményhez vásároltunk hozzáférést. A L'Harmattan és az Osiris köteteit mostantól az Arcanum Adatbázis Kiadó által fejlesztett "Szaktárs" elnevezésű adatbázis portálon ( https://www.szaktars.hu/) keresztül érhetik el térítéses olvasójeggyel rendelkező olvasóink a könyvtár területén belül. A hozzáférés nem igényel külön bejelentkezést, a keresés pedig minden kiadó gyűjteményében lehetséges, teljes szöveggel azonban értelemszerűen csak az előfizetett kiadók kiadványai olvashatók.

A L’Harmattan Digitális Adatbázisban ( https://www.szaktars.hu/harmattan/) található tartalmak túlnyomó többsége olyan együttműködésekből született, melyet a L’Harmattan Kiadó különböző akadémiai kutatóintézetekkel, egyetemekkel, szakmai és civil szervezetekkel, valamint szakterületükön vezetőnek számító szakemberekkel alakított ki. A magas színvonalú szakkönyveket a L’Harmattan szépirodalmi portfoliója teszi teljessé. A kiadó digitális gyűjteményében a szerződött intézmények beiratkozott olvasói, hallgatói és oktatói közel 1500 könyvhöz, mintegy 10.000 könyvfejezethez, 390.000 teljes körűen kereshető, digitalizált könyvoldalhoz férhetnek hozzá a társadalom- és bölcsészettudományok területén.

Az Osiris Kiadó tudományos, felsőoktatási és igényes ismeretterjesztő kötetei a magyar humán értelmiség, az egyetemi hallgatók és a művelt, érdeklődő olvasók számára készülnek. A könyvműhely évente átlagosan kétszáz címet jelentet meg, amelyek nagy része eredeti magyar mű, kisebb része fordítás. A digitális adatbázisban ( https://www.szaktars.hu/osiris/) jelenleg a kiadó által gondozott kötetek közül mintegy 1750 olvasható teljes szöveggel.

Új adatbázisok

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo