Készült: 2020.07.15.14:29:27 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

250. ülésnap, 211. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:54

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tehát a vita egészét ezzel lezárom, és jelzem, hogy a módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Soron következik a Sláger és a Danubius Rádiók frekvenciájára kiírt ORTT-pályázat elbírálása során felmerült egyes pártkötődések és háttéralkuk szerepét vizsgáló bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Kóka János és Pető Iván képviselők önálló indítványát H/11060. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/11060/7. számon ismerhették meg.

A bizottsági ajánlás összesen öt ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Zaj.) Még egyszer kérném szépen, aki egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-5. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Nem látok jelentkezőt. A részletes vitát lezárom.

Kérdezem az előterjesztőket. (Nincs jelzés.) Nem kívánnak válaszolni.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Mai napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk.

Most a napirend utáni felszólalás következik. A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Horváth János képviselő úr: "Makay Árpád, a fény művésze" címmel. Öné a szó.

Felszólalások:  <<  211  >>    Ülésnap adatai