Készült: 2020.08.11.23:36:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

311. ülésnap, 161. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:20

Felszólalások:  <<  161  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Emlékeztetem önöket, hogy a nemzeti utasadat-információs rendszer létrehozása érdekében szükséges, valamint a rendőrséget érintő és egyes további törvények módosításáról szóló T/12614. számú törvényjavaslat, valamint az egyes törvényeknek a katasztrófák elleni védekezés hatékonyságának növelésével összefüggő módosításáról szóló T/12615. számú törvényjavaslat általános vitájának lezárására a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében nem került sor. A képviselők benyújtották indítványaikat. Az általános vitákat most lezárom. A részletes vitára bocsátásokra és a részletes vitákra következő ülésünkön kerül sor.

Most a napirend utáni felszólalások következnek. Elsőként megadom a szót Vágó Sebestyénnek, a Jobbik képviselőjének, felszólalásának címe: "Látássérültek nemzetközi napja".

Öné a szó.

Felszólalások:  <<  161  >>    Ülésnap adatai