EHN verseny leírás

Az Országgyűlés Hivatala idén is várja a középiskolás diákokat szerte a Kárpát-medencéből az Együtt Határok Nélkül című vetélkedőjére, melynek mottója idén: Egy csapatban játszunk!

A vetélkedő időpontja: 2024. június 1., szombat.

A jelentkezés határideje: 2024. április 19., péntek.

A vetélkedőt május 31-én egy ismerkedési est előzi meg, melyre várunk minden résztvevőt. Erre az estére igény esetén budapesti szállást biztosítunk. Az utazás költségeit a szervezők megtérítik.

A 3–5 fős csapatoknak ügyességi és ismeretszerző feladatokat kell majd megoldaniuk a versenyen, így nincs kijelölt irodalom, nem szükséges előzetes felkészülés a feladatokhoz.

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint egy rövid videóban vagy szövegben bemutatni egy kitalált új sportot, majd közzétenni azt bármely videó- vagy fájlmegosztó alkalmazással (pl. YouTube, Google Drive, OneCloud), és ennek linkjét megadni az alábbi jelentkezési lapon.

A feladat részletes ismertetése ide kattintva érhető el. A vetélkedőn a legjobb anyagokat benyújtó csapatok vehetnek részt. A részvételről április 26-ig kapnak értesítést a jelentkezők.

Valamennyi résztvevő értékes díjban részesül. A nyertesek pedig a Magyar Olimpiai Bizottság jóvoltából különleges sportélménnyel gazdagodhatnak.

A vetélkedővel kapcsolatos további információ a muzeum@parlament.hu e-mail-címen vagy a +36-1-441-4156 telefonszámon kérhető.

A vetélkedő védnökei:

 

Kövér László
Az Országgyűlés elnöke

Gyulay Zsolt
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

A vetélkedő támogatói:

         

 

EHN jobb oldal_videó

Űrlap