Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Viszontválasz illeti meg a miniszter asszonyt. (Dr. Csiha Judit jelzi, hogy nem kíván szólni.) Nem kíván élni a viszontválasz lehetõségével.

Kósa Lajos úr, a Fidesz képviselõje, kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek. A miniszterelnök halaszthatatlan közfeladata ellátása miatt válaszadásra dr. Csiha Judit miniszter asszonyt jelölte ki. Kérdezem Kósa Lajos urat, hogy elfogadja-e a válaszadó személyét. (Kósa Lajos: Elnöknõ! Türelmesen megvárom a miniszterelnök urat.)

Köszönöm. Természetesen lehetõsége van arra, hogy megvárja a miniszterelnök úr válaszát, aki a második soron következõ azonnali kérdések óráján fog személyesen válaszolni.

Németh Zsolt úr, a Fidesz képviselõje, kérdést kíván feltenni a külügyminiszternek: "A nemzeti kisebbségek autonómiája" címmel. Miniszter úr távollétében - amennyiben elfogadja képviselõ úr - az államtitkára válaszol. Szétnézve az ülésteremben, nincs a teremben a külügyi államtitkár, ezért a következõ fideszes képviselõnek adok szót. (A fõtitkárral tanácskozik.) Erre sincsen módunk.

Tisztelt Országgyûlés! Ebben az esetben a Magyar Demokrata Fórum kérdésére térünk át, és intézkedem, hogy a Külügyminisztérium államtitkára minél hamarabb jöjjön az ülésterembe - akkor térünk vissza a Fideszhez.

Dr. Sepsey Tamás úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, kérdést kíván feltenni a pénzügyminiszternek. Miniszter úr távollétében - amennyiben elfogadja képviselõ úr - az államtitkár úr fog válaszolni.

Sepsey Tamás úr nem tartózkodik az ülésteremben, ezért a következõ magyar demokrata fórumos képviselõ teheti fel kérdését. Dr. Takács Péter úr az ülésteremben van; kérdést kíván feltenni a legfõbb ügyész úrnak: "Ki fizeti a cenzort?" címmel.

Megadom a szót dr. Takács Péter úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap