Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a bíróságok szervezetérõl és igazgatásáról szóló, valamint a Magyar Köztársaság ügyészségérõl szóló 1972. évi V. törvény módosításáról szóló, továbbá az ítélõtáblák székhelyének és illetékességi területének megállapításáról szóló, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló, továbbá az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyairól szóló és az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésrõl szóló 1994. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának megkezdése.

(10.30)

Az elõterjesztéseket T/4216., T/4231., T/4219., T/4217., T/4218. és T/4232. számokon kapták kézhez képviselõtársaim. Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy a mai napon csak a miniszteri expozéra, valamint a bizottsági elõadók felszólalására és a kisebbségi vélemények ismertetésére kerül sor.

Tájékoztatom önöket, hogy a bizottsági álláspontok ismertetésére együttesen 20 perc, a kisebbségi vélemények ismertetésére szintén együttesen 20 perc áll rendelkezésre.

Megadom a szót Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap