Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm államtitkár úr válaszát. Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határozunk. Az ajánlás 1. és a kiegészítõ ajánlás 1., 2. pontja nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.

A kiegészítõ ajánlás 2. pontját kizárja az ajánlás 2. pontjában lévõ indítvány, amelyet az elõterjesztõ támogat.

(17.40)

Mindezekre figyelemmel ma csak az ajánlás 2. pontjáról határoz az Országgyûlés. Ebben Szili Sándor a törvényjavaslat 1. számú mellékletében a XVII. és XVIII. kerület határát rögzíti. A módosító javaslatot az önkormányzati bizottság és az elõterjesztõ egyaránt támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 211 igen szavazattal, 19 nem szavazattal, 51 tartózkodás mellett elfogadta.

Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994.(IX.30) országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslathoz érkezett módosító javaslatról történõ határozathozatal. Az elõterjesztést H/5004. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/5004/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem Hack Péter képviselõ urat, hogy kíván-e válaszolni. Képviselõ úr jelzi, hogy igen. Megadom a szót dr. Hack Péternek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap