Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem ezek után a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a határozati javaslat sürgõs tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 99 igen szavazattal, 96 ellenszavazattal és 76 tartózkodással úgy döntött, hogy nem veszi sürgõs tárgyalásba a határozati javaslatot.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzeti környezetvédelmi programról szóló országgyûlési határozati javaslat zárószavazása. Az elõterjesztést H/3400. számon, az egységes javaslatot pedig H/3400/15. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a nemzeti környezetvédelmi programról szóló országgyûlési határozati javaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 274 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 4 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Románia Közép-Európai Szabadkereskedelmi Megállapodáshoz történõ csatlakozásról szóló megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal. Az elõterjesztést H/4682. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Fazakas Szabolcs miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap