Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Képviselõ úrnak én rendes felszólalásra adtam meg a lehetõséget, így még beszélhetett volna, az idõ nem járt le, mert nem kétperces felszólalásra kért és kapott lehetõséget.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki ebben a témakörben felszólalni. (Nincs jelzés.) Nem kíván.

Megkérdezem államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni. (Dr. Fodor István: Nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnap délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik az Alkotmánybíróságról szóló 1989. évi XXXII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4328. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/4328/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy az ajánlást kívánja- e valaki szóban is kiegészíteni. (Nincs jelzés.) Nem kívánja.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatok közötti tartalmi összefüggésekre figyelemmel kezdeményezem, hogy a részletes vita egyetlen szakaszból álljon.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatok összekapcsolását a részletes vitában. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a részletes vita szerkezetét elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-5. pontjai alapján. Megadom a szót Kutrucz Katalin képviselõ asszonynak, Magyar Demokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap