Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A kulturális bizottság sürgõs tárgyalást kérve önálló indítványt nyújtott be a Magyar Rádió Közalapítvány Kuratóriumának a közalapítvány létrejötte óta végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról, H/4616. számon. A bizottság nem jelezte, hogy indokolni kívánja az indítványt.

Ugyancsak a kulturális bizottság, ugyancsak sürgõs tárgyalást kérve, önálló indítványt nyújtott be a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának 1996. március 1-je és 1997. március 10-e közötti tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról, H/4617. számon. A bizottság ezt sem kívánja indokolni.

Feltételezem, hogy a bizottság azt az indítványát sem kívánja indokolni, amelyet - sürgõs tárgyalást kérve - a Hungária Televízió Közalapítvány 1996-ban végzett tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról H/4618. számon nyújtott be.

Tisztelt Országgyûlés! Ezek után soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ülésének napirendjére, a tanácskozás idõtartamára, a felszólalási idõkeretekre és az elõterjesztések tárgyalására vonatkozó ajánlását kézhez kapták képviselõtársaim.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a napirendi javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/4517. számon, a bizottságok ajánlásait pedig 4517/2- 3. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót dr. Csiha Judit tárca nélküli miniszter asszonynak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap