Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Felhívom szíves figyelmüket, hogy a támogatott javaslatok közül a kiegészítõ ajánlás 3. pontja magában foglalja az ajánlás 9. pontját; a kiegészítõ ajánlás 21. pontja magában foglalja az ajánlás 46. pontját; a kiegészítõ ajánlás 3. pontja pedig alternatív az ajánlás 8. pontjával. Ez utóbbi miatt a támogatott javaslatok elfogadása esetén koherenciazavar lép fel, és így szükségszerûen záróvitára is sor kerül.

A kiegészítõ ajánlás 3. pontjának a 5. § (1) bekezdés felvezetõ mondatára vonatkozó részében leírási hiba történt, így e rendelkezés helyesen az ajánlás 8. pontjában található.

Bejelentem, hogy a Magyar Szocialista Párt és a Magyar Demokrata Néppárt frakciója külön szavazást kért a kiegészítõ ajánlás 13. és 15. pontjairól.

Felhívom továbbá a figyelmüket arra, hogy a támogatott javaslatsor elfogadása kizárja az ajánlás 3., 5., 6., 13. pontjában, a 17. pontnak az (1) bekezdésre vonatkozó részében, a 22., 25., 39., 47., 59., 62. pontjában és a kiegészítõ ajánlás 9. pontjában lévõ javaslat elfogadását.

Az elõterjesztõ által támogatott módosító javaslatokat teszem fel szavazásra a kiegészítõ ajánlás 13. és 15. pontja kivételével. A tisztelt Országgyûlés elfogadja-e a módosító javaslatokat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) (Bekiabálás - Igen, igen.)

Elnézést kérek! Ügyrendi? Megadom a szót Pusztai Erzsébet képviselõ asszonynak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage