Surján László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Petõ Iván képviselõtársam hozzászólása elõtt két dolgot kívántam mondani, ezt most háromra kell kiegészítenem. Az egyik az, amire Csiha Judit miniszter asszony hívta fel a figyelmet: '91-ben kötõdött ez a szerzõdés. Rengetegszer hallottuk ebben a Házban, hogy az elõzõ kormány ideologizáltan, ideologikus alapokon intézte az ügyeit. (Nevetés.) Azt hiszem, hogy ezzel kapcsolatban ezt nem lehet elmondani.

A második pont, amit mondani szeretnék, hogy az ÁSZ '94-ben jelezte elõször, hogy ezzel a szerzõdéssel baj lesz. Én készséggel elismerem, hogy ez a szerzõdés rossz volt. '94. és '96. között már lehetett volna valamit tenni, most örvendetes, hogy '96 végére valami történik.

Végül, ha jól hallottam a zajban, Petõ Iván képviselõtársam azt mondotta, hogy egy: Soós Károly Attila nem volt, utána azt mondta, hogy lemondott (Dr. Szabó Zoltán: Meg kell nézni a jegyzõkönyvet!) a - ha jól emlékszik - felügyelõ-bizottsági tagságáról. Itt tört ki a zaj. Valóban, a felügyelõbizottság, az egy egészen más kérdés, de elõtte képviselõ úr - lehet, hogy tévedésbõl - azt mondta, hogy soha nem volt a Co-Nexus vezetésének tagja. (Dr. Kis Zoltán: Elnöke.) Kezemben van a Kerszöv komputerében lévõ adat - vagy hibás, vagy nem hibás, de az adat a következõ -: cégjegyzésre jogosultak neve: László András és Soós Károly Attila. Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage