Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs. A vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 7., 8., 9. és a hozzákapcsolódó 10., 11., 12., 14., 15. és 16. pontjait, valamint a 13. pont szerint az összeférhetetlenségi szabályok módosításáról.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában? Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem az államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván szólni? (Akar László jelzi, hogy a határozathozatalt megelõzõen kíván szólni.)

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Soron következik a Magyar Köztársaság 1997. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/3174. számon, az Állami Számvevõszék véleményét és a bizottságok ajánlásait pedig T/3174/3-15. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

(18.50)

Az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót elõször, a napirendi ajánlásban lévõ frakció-idõkeretek figyelembevételével. Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy a függetlenek rendelkezésére álló két-két perces idõkeretet összevontan fogja a csütörtöki napon Zwack Péter úr felhasználni.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik Szolnoki Andrea a Szabad Demokraták Szövetségének részérõl, õt követi majd Pusztai Erzsébet a Magyar Demokrata Néppárt részérõl. Megadom a szót Szolnoki Andrea képviselõ asszonynak, az elnöklést pedig átadom Füzessy Tibor alelnök úrnak.

(Az elnöki széket dr. Füzessy Tibor, az Országgyûlés alelnöke

foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage