Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a kormány jelen lévõ képviselõjét: kíván-e nyilatkozni? (Kiss Péter munkaügyi miniszter jelzi, hogy nem.) Nem.

Írásban nem jelezte senki hozzászólási szándékát. Megkérdezem jelen lévõ képviselõtársaimat: kíván-e valaki szólni? (Nincs jelentkezõ.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát ezért lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell majd döntenünk, várhatóan jövõ heti ülésünkön. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele? (Nincs jelentkezõ.) Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Az elfogadott napirendünk szerint a mai ülésnap körülbelül 21 óráig tart. Az ülés kezdetén a napirend elõtti felszólalások oly mértékben elhúzódtak, hogy a mai napra tervezett programból csupán az elsõ három elõterjesztést tudta - az elõzetesen jelzett idõben - az Országgyûlés megtárgyalni.

Mindezekre figyelemmel, az 1995. évi zárszámadásról szóló törvényjavaslat, illetõleg a szakképzési hozzájárulásról és a szakképzés fejlesztésének támogatásáról szóló törvényjavaslat általános vitáját megnyitom, s a jövõ heti ülésünkre elnapolom.

Mai ülésünket berekesztem. Holnap reggel 8 óra 30 perckor folytatjuk a munkánkat.

(Az ülésnap 21 óra 15 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát

az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Rt.

munkatársai készítették.

(1062 Budapest, Bajza utca 52. Telefon: 26-95-730, fax: 26-95-184)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage