Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a törvényjavaslat elfogadásáról nem tudunk határozni. Indítványozom viszont a tisztelt Országgyûlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 255 igen szavazattal, 3 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta. A részletes vitára várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

(18.20)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/2054. számon, a bizottságok ajánlásait pedig... (Számos képviselõ távozik az ülésterembõl. - Rövid szünet.)

Tisztelt Képviselõtársaim! Akiknek mondanivalójuk van egymásnak, vagy maradjanak a helyükön, vagy pedig a folyosón folytassák a megbeszélést!

Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt átadnám az elnöklést Maczó Ágnes alelnök asszonynak, szeretném felhívni a frakcióvezetõk figyelmét, hogy most találkozunk a Delegációs teremben. Maczó Ágnes alelnök asszony következik.

(Dr. Gál Zoltán helyét az elnöki székben G. Nagyné dr. Maczó Ágnes, az

Országgyûlés alelnöke foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage