Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem, hogy a 8. számú ponttal kapcsolatosan van- e szólásra jelentkezõ képviselõ. (Nincs jelentkezõ.)

A részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem önöket, kíván-e valaki szólni az ajánlás 9. számú pontjához, amely a törvényjavaslat 15. §-ában a törvény 19/A § (2) bekezdésének kiegészítését kezdeményezi. Ez a rendelkezés a gyakorlati képzés felügyeletérõl szól. (Nincs jelentkezõ.)

Felszólalásra jelentkezõ nincs - a részletes vita e szakaszát lezárom.

(20.30)

Kérdezem önöket, kíván-e valaki szólni az ajánlás 10. számú pontjához, mely a törvényjavaslat 16. §-ában a törvény 29. § (2) bekezdésének módosítását javasolja. A módosítás az írásban megkötött tanulószerzõdés szabályát változtatja meg. (Nincs jelentkezõ.) Szólásra jelentkezés nem történt; a részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom az ajánlás 11., 12. és 13. számú pontjainak összekapcsolását, melyek a tanulószerzõdés részletszabályainak módosítását tartalmazzák. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Látható többség.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra jelentkezés nem történt; a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Elõzetes írásbeli jelentkezés alapján megadom a szót dr. Gyõriványi Sándor képviselõ úrnak, a Független Kisgazdapárt részérõl, aki az ajánlás 14. számú pontjához kíván szólni; szövegpontosítást kezdeményez.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage