Trombitás Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TROMBITÁS ZOLTÁN (Fidesz): (A mikrofon bekapcsolása elõtt kezd el beszélni.) ... szakaszra hivatkozva ügyrendi indítvány hangzott el, illetve ügyrendi kérdésben szólt a frakcióvezetõ úr - és minden frakciót megillet egy szó ez ügyben -, szeretnék hozzászólni. (Derültség.)

Amennyiben a Petõ Iván képviselõ úr által az elõbb elmondottak megállnák a helyüket, akkor kérem, hogy akkor is vessék fel ezeket a javaslatokat, amikor nekünk egyébként tetszõ az a javaslat. Tehát ez most bizonyos vitát váltott ki a Ház elõtt, de emlékszem, a múlt héten, pontosan hasonló ügyben, szintén a mi frakciónkat terhelte az a javaslat, amely szintén ügyrendi indítványként került le a Ház napirendi pontjáról - egy szavazás. Akkor azonban ezzel a megoldással az SZDSZ-frakció és az MSZP frakciója is egyetértett.

Tehát kérem, hogy ugyanolyan módon viszonyuljanak mindegyik kérdéshez: ha tetszik az indítvány vagy ha nem tetszik, ez egyféle módon kerüljön megítélésre. Ezt kérjük. Köszönöm. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage