Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Egy kis figyelmet kérek! Az interpelláló képviselõ úr nem fogadta el a miniszter úr válaszát, ezért megkérdezem az Országgyûlést, hogy elfogadja-e a miniszteri választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 162 igen szavazattal, 44 ellenszavazattal, 21 tartózkodás mellett - Kis Zoltán képviselõ úr "igen" szavazatával, tehát 163 "igen" szavazattal, Medgyasszay László "nem" szavazatával... Kérem azért a tisztelt képviselõ urakat, idõben jelezzék, ha mégis jelen vannak, hogy a gépeiket be tudjuk kapcsolni! Tehát akkor még két "igen" szavazat, így 165 "igen" szavazat, 45 "nem" szavazat és 21 tartózkodás mellett az Országgyûlés a miniszteri választ elfogadta. Köszönöm szépen. (Szili Sándor: Elnök Asszony! Kérem bekapcsolni a gépem!)

Még egyszer tisztelettel arra kérem önöket, hogy ha bejelentik ugyan, hogy távol vannak, de mégis meg tudnak jelenni, akkor idõben jelentsék be, hogy mégis megérkeztek. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Németh Zsolt képviselõtársunk, Fidesz, interpellációt nyújtott be dr. Suchman Tamás privatizációs miniszterhez és a pénzügyminiszterhez "Az aligai pártüdülõ ügyének vesztegelése" tárgyában. Az interpellációra a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ dr. Bokros Lajos pénzügyminiszter úr képviseletében Akar László államtitkár úr válaszol.

Németh Zsolt képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage