Kósa Lajos Tartalom Elõzõ Következõ

KÓSA LAJOS (Fidesz): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Egyrészt az OTP iránt volt külföldi érdeklõdés, persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy Soros Györgyöt komoly, nagy tekintélyû külföldi pénzembernek tartja-e vagy sem. (Derültség, zaj a jobb oldalon.) Másrészt az összehasonlítás azért nehéz, mert egyelõre úgy tudjuk - de csak bizonytalanul jelentem ezt ki -, hogy más bank nem kapott titkos kormányhatározatban 12 milliárdos tartaléktõke-juttatást, így nem tudom, ha kapna, akkor más bankok iránt nem érdeklõdne-e komoly, nagy tekintélyû külföldi bank.

Egyébként most már értem a kapkodást, valóban így kellett hogy legyen a Budapest Bankban, hogy komoly, nagy tekintélyû külföldi bankok képviselõi kapkodtak, csak nem a bank után, hanem a kijárati ajtón a kilincset próbálták elérni minél gyorsabban. (Derültség.)

Egyébként feltétlenül meg kell kérdezni mind Horn Gyulát, mind Bokros Lajost arról - igaza van önnek -, hogy tudtak-e elõre errõl a 16 millióról, mert ha igen, akkor valóban igaza van Bokros Lajosnak: a koalíciós politikusoknak bocsánatot kell kérni tõle, hiszen farizeusság az, amiért támadják õt. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage