Suchman Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SUCHMAN TAMÁS tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen, elnök asszony. Két gondolatot szeretnék csak mondani az írásban átadott válaszhoz, részint megerõsítve.

Az egyik az, hogy a Prudent Inveszt Rt. mûködésével kapcsolatos vizsgálat nem ért véget. Az Állami Vagyonügynökség Ellenõrzési Igazgatóságának jelentését nem tudtam elfogadni, ezért felkértem a Kormányzati Ellenõrzési Irodát további vizsgálat lefolytatására, egyhónapos határidõt kaptunk. Az egy hónap leteltével, vagy a vizsgálat végeztével képviselõ urat tájékoztatni fogom.

A másik kiegészítésem, amirõl részint ma délután már szóltam, hogy az eredeti kárpótoltak részére a mezõgazdasági, élelmiszeripari feldolgozó cégek privatizációja keretében is biztosítunk lehetõséget, illetve szeretném megerõsíteni a kormány szándékát, hogy az úgynevezett stratégiai cégek privatizációja során a részvénycserékre az eredeti kárpótoltak javára folyamatosan sor fog kerülni.

Ezzel a két kiegészítéssel, valamint az újabb határidõkéréssel, mely nem rajtam áll, kérném képviselõ urat, hogy fogadja el írásos válaszomat. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage