Gyimóthy Géza Tartalom Elõzõ Következõ

GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Örülök, hogy két MSZP-s képviselõ is reagált nagyon röviden az általam elmondottakra. Én is röviden reagálok az õ beszédeikre.

Kiss Gábornak csak annyit tudok mondani, hogy mi is szeretjük a szépet, de amikor nagyon nagy a szegénység és nagyon nagy a nyomor, a múzsák ritkán szoktak szólani.

Tóth Andrásnak mondanám egyrészt: annak is örülök András, hogy tíz hónap után módot adhattam a beszédemben, a megszólalásomban arra, hogy esetleg a hangszínemen meghallották, milyen a...

Másrészt a körzetemben, Tatán és a környezõ falvakban nagyon sok olyan emberrel találkozom, András, akik ugyanezt az elvet vallják, amit én. Adja isten, hogy három év múlva be tudjuk bizonyítani, hogy van más gazdasági program, nemcsak a tiétek, ami a társadalmat megnyomorítja. Tehát visszautasítom azt, hogy szégyellsz. A te helyedben én azért szégyellném magam, hogy 10 hónap után kétperces reagálásra kellett megszólalni. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage