Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim! Kávássy képviselõ úr jelezte, hogy e ponthoz külön már nem kíván felszólalni. (Szórványos taps a bal oldalon.)

A 2. ponthoz írásban jelzett felszólalások elhangzottak, most a gombnyomással, vagyis a most jelzett felszólalásokra kerül sor. Lajtai István képviselõ úr kért szót, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából. (Lajtai István: Nem! - Közbeszólások: Tévedés!) Tévedés.

Kérdezem, kíván-e e ponthoz valamelyik képviselõtársunk hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel a részletes vitában további felszólalók nem jelentkeztek, a Házszabály 59. §-a (1) bekezdése értelmében a vitát lezárom. A bevezetõben jeleztem, hogy az elõterjesztéshez kapcsolódó módosító javaslat érkezett, így a határozathozatalra holnap nem kerülhet sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a jövedéki szabályozásról és ellenõrzésrõl, valamint a bérfõzési szeszadóról szóló 1993. évi LVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/141. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom önöket, hogy ez a részletes vita már az új Házszabály rendelkezései szerint történik. A költségvetési bizottság és a mezõgazdasági bizottság részletes vitára benyújtott ajánlását T/141/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A mezõgazdasági bizottság jelezte, hogy a részletes vitában dr. Szakál Ferenc képviselõ úr ismerteti a bizottság álláspontját. Megadom a szót. (Az elnök az SZDSZ soraiból* kifelé igyekvõ képviselõhöz szólva:) Képviselõ Úr! A bizottsági véleményt helyrõl tessék elõadni!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage