Aktuális információk

Kedves Olvasóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes intézmények veszélyhelyzeti működéséről szóló 353/2022. (IX. 19.) Kormányrendelet alapján az Országgyűlési Könyvtár helyiségeiben a fűtés útján biztosított léghőmérséklet nem haladhatja meg a 18 Celsius-fokot.

Katalóguskeresés - kurzor villog

 

Nyitó oldali csempék

Tartalom megjelenítő

Vissza Új szolgáltatás az Országgyűlési Könyvtárban – Konzultációs szoba a zavartalan csoportmunkáért

Közös projekten dolgoznak egyetemi csoporttársaival? Együtt készülnek egy kemény szigorlatra? Gyakorolnák az előadásukat egy szemináriumi órára? Mindezt immár az Országgyűlési Könyvtárban is megtehetik előre foglalható konzultációs szobánkban, amely 2023. február 1-től várja a látogatókat.

A térítéses olvasójeggyel rendelkező olvasóink számára fenntartott szolgáltatást egyidejűleg minimum 3, maximum 10 fő veheti igénybe külön díjfizetés nélkül és a Könyvtárhasználati Szabályzat előírásainak betartása mellett. A foglaláshoz mindössze be kell jelentkezniük felhasználói fiókjukba, ahol az erre rendszeresített e-űrlap kitöltésével foglalhatják le a kívánt idősávot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy egy olvasó naponta 2, hetente legfeljebb 4 órán át használhatja a szobát, foglalását pedig legkorábban 1 héttel, legkésőbb 1 órával a választott időpont előtt teheti meg, ám bármikor lemondhatja azt. A szoba az alábbi időszakokban áll látogatóink rendelkezésére:

H-Cs: 10:00-18:00

P: 10:00-16:00

Szo: 11:00-17:00

Látogasson el hozzánk tanulótársaival, és dolgozzanak együtt diszkrét, nyugodt környezetben!

Bannerek

Olvasói fiók

Magyar Jogi Portál

Országház Könyvkiadó

MPGY

Muzeális

Soltész bibliográfia

Steindl

Fotótár

Kisebbség - v5

ADT logo

Vr séta - v1