Készült: 2022.10.01.15:43:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

65. ülésnap, 84. felszólalás
Felszólaló Tasó László (Fidesz)
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:01

Felszólalások:  <<  84  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TASÓ LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen. Én megértem, hogy önnek meg kell szolgálnia azt a közel 2 millió forintot, amibe maga belekerül általában egy hónapban az országnak. (Felzúdulás a kormánypártok soraiban.) De meg kell szolgálnia a választópolgároknak is, nemcsak gazdáinak.

Egyébként az a baj, hogy ön most megint megpróbálja a lakosságot félrevezetni, ugyanis a ROP-ban nincsen benne a három számjegyű utaknak semmilyen lehetősége. Olvassa el még egyszer a saját kiadványát különben, mert nincsen benne.

A másik, amit még szeretnék elmondani, kedves uram, hogy mégiscsak ön a Magyar Köztársaság egyik képviselőjével beszél, és amikor beszél és ad választ, akkor legyen kedves, ezt vegye figyelembe. Ugyanis nem hiszem, hogy az lenne a megfelelő válasz egy államtitkártól, hogy nekem milyen a lelkiállapotom, amikor egy ilyen kérdést felteszek. Itt arról van szó, hogy sajnos ez az út borzalmasan rossz állapotban van, az emberek várják, hogy elkészüljön a felújítása. Arra vártunk, az uniós pénzekből talán megtörténhet. Nem történik meg, összevissza beszélnek mellé sajnos. Higgyék el nekem, nem fogjuk hagyni. Az ott élő emberek nem hagyják, hogy így történjen. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiban.)

Felszólalások:  <<  84  >>    Ülésnap adatai