Készült: 2024.07.20.23:30:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

98. ülésnap, 91. felszólalás
Felszólaló Dúró Dóra (Mi Hazánk)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  91  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a központi költségvetés címrendjének a Szuverenitásvédelmi Hivatallal összefüggő módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Kocsis Máté, Fidesz; Nacsa Lőrinc, KDNP; Varga Judit, Fidesz; Kósa Lajos, Fidesz; Zsigó Róbert, Fidesz, képviselők által benyújtott előterjesztés H/6223. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

A Törvényalkotási Bizottság előadója nincs jelen, így kérdezem, hogy kívánjae valaki ismertetni a bizottság álláspontját. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem jelentkezett, így az előterjesztőt, Nacsa Lőrinc képviselő urat kérdezem meg, (Nacsa Lőrinc jelzésére:) aki jelzi, hogy a végén kíván hozzászólni.

Így megkérdezem a kormány képviseletében Répássy államtitkár urat, hogy hozzá kíváne szólni. (Dr. Répássy Róbert: Nem, köszönöm.) Nem, jelzi, hogy nem kíván hozzászólni. Így akkor tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a kijelölt Költségvetési Bizottság nem állított előadót.

Most a képviselői felszólalásokra van lehetőség a napirend szerinti időkeretekben, kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Megkérdezem, hogy kíváne valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Senki nem jelentkezik.) Mivel senki nem jelentkezett felszólalásra, a vitát lezárom.

Megkérdezem a kormány képviseletében jelen lévő államtitkár urat, hogy kíváne hozzászólni. (Dr. Répássy Róbert: Nem, köszönöm.) Nem kíván.

Megkérdezem az előterjesztőt. (Nacsa Lőrinc jelzésére:) Nacsa Lőrinc képviselő úr jelzi, hogy válaszol az elhangzottakra, így, parancsoljon, öné a szó 15 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  91  >>    Ülésnap adatai