Készült: 2021.03.08.19:35:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

82. ülésnap, 304. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:46

Felszólalások:  <<  304  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megköszönöm az előterjesztő felszólalását. Tájékoztatom, hogy a vita végén, ha hozzá kíván szólni, 9 perce lesz még. Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra nincsen lehetőség. Megkérdezem, ki kíván élni a felszólalás lehetőségével. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok. Ezért, tisztelt Országgyűlés, a vitát lezárom. Kérdezem az előterjesztőt, kíváne hozzászólni. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a pénteki ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. Az Igazságügyi bizottság által benyújtott H/6545. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetőek. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Megkérdezem az előterjesztő részéről jelen lévő Vejkey Imre képviselő urat, hogy kíváne felszólalni. (Jelzésre:) Jelzi, hogy igen. Öné a szó, képviselő úr.

Felszólalások:  <<  304  >>    Ülésnap adatai