Készült: 2022.08.16.05:38:15 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

259. ülésnap, 21. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:16

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Magyar Köztársaság 2006. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának megkezdése. Az előterjesztést T/17700. számon, az állami számvevőszéki véleményt pedig T/17700/1. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A bizottságok megtárgyalták a törvényjavaslatot, és ajánlásaikat eljuttatták a költségvetési bizottsághoz.

A költségvetési bizottság összesített ajánlását, valamint a bizottsági véleményeket tartalmazó tájékoztatót az ülésteremben kézhez kapták, és az informatikai hálózaton is valamennyi képviselőtársam számára elérhető. A vita tervezettnél korábbi kezdési időpontjára figyelemmel a frakciók tévéadásidőben rendelkezésre álló időkerete megnövekszik, ennek pontos felosztásáról a költségvetési bizottság előadóinak felszólalása után adunk tájékoztatást.

Tisztelt Képviselőtársaim! Elsőként megadom a szót Veres János pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának, 50 perces időkeretben.

Miniszter úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai