Készült: 2022.08.10.19:00:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

151. ülésnap, 119. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:15

Felszólalások:  <<  119  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Nincs jelentkező.

A részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom. Megkérdezem Juhász Gábor államtitkár urat, most vagy a határozathozatal előtt kíván szólni. (Juhász Gábor: A határozathozatal előtt.) Nem most.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Soron következik a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény és egyéb kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/5591. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/5591/8. számon a honlapon elérhetik.

A benyújtott módosító javaslatok előterjesztői támogatottságára figyelemmel kezdeményezem, hogy azokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés.

Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-6. pontjaira. Kérdezem, ki kíván felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel nincs jelentkező, a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Juhász Gábor államtitkár urat, most kíván-e szólni. (Juhász Gábor nemet int.) Nem. A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Soron következik az egyes közjegyzői nemperes eljárásokról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/5592. számon, a kijelölt bizottság ajánlását T/5592/10. számon a honlapon elérhetik.

Ismét kezdeményezem, hogy a részletes vitát a törvényjavaslat szerkezeti rendjére figyelemmel két szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Felkérem a jegyzőt, ismertesse a javasolt vitaszakaszokat.

Felszólalások:  <<  119  >>    Ülésnap adatai