Készült: 2022.08.18.12:34:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

37. ülésnap, 285. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:25

Felszólalások:  <<  285  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Több felszólalásra jelentkezőt a képernyőn nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A részletes vitát azzal zárom le, hogy az ügyrendi javaslatnak megfelelően a törvényjavaslathoz a mai ülésnap lezárásáig módosító javaslatot lehet beadni.

Tátrai Miklós államtitkár úr jelezte, hogy majd a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra a december 5-ei ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1296. sorszámon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1296/65. sorszámon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a költségvetési törvényjavaslat részletes vitájának tárgyalási módját figyelembe véve, az azt megalapozó törvények módosítását kezdeményező előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat is összevontan, egy vitaszakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Kérem a felszólalni kívánó képviselőket, felszólalásuk kezdetén jelezzék, hogy a bizottsági ajánlás mely pontjaihoz kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-96. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni 8 perces időkeretben. Több felszólaló jelezte ezt írásban. (Jelzésre:) Az első felszólaló Kékesi Tibor képviselő úr lesz, a Magyar Szocialista Párt részéről.

Felszólalások:  <<  285  >>    Ülésnap adatai