Készült: 2021.07.31.16:58:16 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

148. ülésnap, 221. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bejelentés
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:20

Felszólalások:  <<  221  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A döntésre a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! A napirend elfogadásakor elhangzott bejelentésnek megfelelően tájékoztatom önöket, hogy Szelényi Zsuzsanna független képviselő asszony a mai napon arról tájékoztatta az Országgyűlés elnökét, hogy az országgyűlési képviselők választásának demokratikusabbá tételéről szóló H/9973. számú előterjesztés tárgysorozatba-vételi kérelmének tárgyalásán mint előterjesztő nem tud részt venni. Erre figyelemmel az Országgyűlésről szóló törvény 39. § (2) bekezdése alapján az Országgyűlés az előterjesztés tárgysorozatba-vételi kérelmét nem tárgyalja.

(18.00)

Tisztelt Országgyűlés! A következő törvénymódosítással kapcsolatos előterjesztést nem tudjuk elkezdeni, mert a kormány képviselője hiányzik. (Dr. Schiffer András: A kormány nincs a helyén. ‑ Novák Előd: Szégyen!) Úgyhogy kis szünetet rendelek el, míg megérkezik a kormány képviselője. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! A kormány a helyén van, ezért soron következik a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Halász János és Répássy Róbert fideszes képviselő urak által benyújtott T/10297. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetőek.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, az előterjesztők közül kíván-e valaki felszólalni. (Halász János jelentkezik.) Igen. Akkor megadom a szót az előterjesztők részéről Halász János képviselő úrnak. Nyilván tudja az előterjesztő, hogy tízperces időkeret áll mindösszesen rendelkezésükre. Öné a szó.

Felszólalások:  <<  221  >>    Ülésnap adatai