Készült: 2021.02.27.01:44:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

95. ülésnap, 263. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:16

Felszólalások:  <<  263  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Schanda Tamás János államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatok benyújtására csütörtökön 16 óráig van lehetőség. Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat, valamint az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 10/2014. (II. 24.) országgyűlési határozat módosításáról szóló határozati javaslat együttes általános vitájának folytatása és lezárása. A Kocsis Máté, Böröcz László, Bajkai István, Halász János, Hende Csaba fideszes képviselő urak, valamint Vejkey Imre, Harrach Péter, Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő urak által benyújtott törvényjavaslat T/8044. számon, a határozati javaslat pedig H/8042. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Emlékeztetem önöket, hogy az általános vita megkezdése során sor került az előterjesztői nyitóbeszédre, a vezérszónoki felszólalásokra, az elsőként szólásra jelentkező független képviselő, valamint a nemzetiségi szószóló felszólalására.

Tisztelt Országgyűlés! Most a további képviselői felszólalások úgy következnek, hogy írásban előre jelentkeztek képviselőtársaink. Az első felszólalói körben megadom a szót Mátrai Márta képviselő asszonynak, háznagy asszonynak, Fidesz.

Felszólalások:  <<  263  >>    Ülésnap adatai