Készült: 2024.06.23.15:32:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

305. ülésnap, 145. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:35

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása, hozzá kapcsolódik az Állami Számvevőszéknek a Magyarország 2012. évi központi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről szóló jelentése. A törvényjavaslatot T/12002. számon, az Állami Számvevőszék jelentését T/12002/1. számon megismerhették. A számvevőszéki és költségvetési bizottság ajánlása T/12002/2. számon a honlapon elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy az általános vita megkezdése során a vezérszónoki felszólalások már elhangzottak.

Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra van lehetőség. Először az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót. Elsőként megadom a szót Gúr Nándor képviselő úrnak, MSZP-képviselőcsoport.

Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai