Készült: 2024.06.23.17:38:34 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

303. ülésnap, 21. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:18

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Ezzel a napirend előtti felszólalások végére értünk.

Most soron következik a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése, valamint az Állami Számvevőszék jelentése Magyarország 2012. évi központi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről. A törvényjavaslatot T/12002. számon, az Állami Számvevőszék jelentését pedig T/12002/1. számon ismerhették meg. A számvevőszéki és költségvetési bizottság ajánlása T/12002/2. számon a honlapon elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy nagy tisztelettel köszöntsem Domokos László urat, az Állami Számvevőszék elnökét (Taps a kormánypártok soraiból.), Warvasovszky Tihamér urat, az Állami Számvevőszék alelnökét, az Állami Számvevőszék valamennyi megjelent vezetőjét és munkatársát, akik itt a szakértői páholyban foglalnak helyet.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az általános vita megkezdése során a miniszteri expozé elmondására, az Állami Számvevőszék elnökének felszólalására, a számvevőszéki és költségvetési bizottság összegzett többségi és kisebbségi véleményének elmondására, valamint a vezérszónoki felszólalásokra kerül sor. További képviselői felszólalásokra a vita folytatása és lezárása során, a következő ülésünkön lesz lehetőség.

Most az előterjesztői expozé következik. Felkérem Cséfalvay Zoltán államtitkár urat, fáradjon a szószéki emelvényre, és megadom a szót az expozé elmondására 40 perces időkeretben. Parancsoljon, államtitkár úr!

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai