Készült: 2022.01.23.15:30:56 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

116. ülésnap, 249. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Felszólalás oka összevont vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:20

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. A döntésre a holnapi ülésnapon kerül sor.

És mindennek eljön a maga ideje, így aztán most soron következik az Európai Unió Tanácsa által a nemzetközi védelmet kérők kötelező kvóták szerinti elosztásáról elfogadott határozattal összefüggésben indítandó bírósági eljárásról szóló előterjesztés összevont vitája. A Firtl Mátyás képviselő úr és képviselőtársai által benyújtott előterjesztés T/7332. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Tájékoztatom önöket, hogy az elfogadott házszabálytól való eltérés szerint a nyitóbeszéd elhangzására 15 perc, a kormány képviselőjének nyilatkozatára 15 perc, a Törvényalkotási bizottság felszólalására 15 perc, ebből a kisebbségi vélemény ismertetésére 7 perc, a képviselőcsoportok felszólalására összesen 30-30 perc, a független képviselők felszólalására 8 perc, az előterjesztői viszonválaszra 10 perc áll ren­del­kezésre. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Gulyás Gergely képviselő úrnak, a napirendi pont előterjesztőjének, 15 perces időkeretben. Tessék, parancsoljon!

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai