Készült: 2022.08.19.19:00:09 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

173. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:20

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 19. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Móring József Attila és Hende Csaba jegyző urak lesznek segítségemre. Kérem a jelenlévőket, hogy ne feledkezzenek meg csipkártyájuk használatáról.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának folytatása és lezárása. A törvényjavaslatot T/6571. számon, az Állami Számvevőszék véleményét T/6571/1. számon, a költségvetési bizottság együttes ajánlását pedig T/6571/2. számon megkapták, és a honlapon megismerhetik.

A mai napon a képviselőknek nyolcórás időkeret áll rendelkezésükre álláspontjuk kifejtésére. Tájékoztatom önöket, hogy az időkeret felhasználását időmérő szoftveren rögzítjük. Kérem a jegyzőket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a felhasznált időtartam számítógépes rögzítését.

Most pedig felkérem Móring József Attila jegyző urat, hogy ismertesse a mai napon rendelkezésre álló nyolcórás időkeret felosztását.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai