Készült: 2021.10.28.03:11:35 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

203. ülésnap, 328. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:42

Felszólalások:  <<  328  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Szekó József, Kósa Lajos, Nógrádi Zoltán, Kovács Zoltán fideszes képviselők önálló indítványát T/7309. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/7309/11. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlásban összesen 8 ajánláspont szerepel, ezek mindegyike a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény módosítását kezdeményezi. Ezért indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható nagy többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-8. pontjaira. Megkérdezem... (Jelzésre:) Nem kérdezem, már látom: 15 perces időkeretben adom meg a szót Kiss Sándor képviselő úrnak, utána Polics József fideszes képviselő úr következik.

Felszólalások:  <<  328  >>    Ülésnap adatai