Készült: 2022.08.10.03:38:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

146. ülésnap, 47. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:08

Felszólalások:  <<  47  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, Kovács Árpád elnök úr. Az együttes általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára későbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Országos Területrendezési Tervről szóló 2003. évi XXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitájának lezárása. A törvényjavaslatot T/5311. sorszámon, a kijelölt bizottság ajánlását pedig T/5311/139. sorszámon kapták kézhez a képviselők. Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi napon az előterjesztés részletes vitája befejeződött, de a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a vita lezárására most kerül sor. A részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet Területrendezési Tervének elfogadásáról és a Balatoni Területrendezési Szabályzat megállapításáról szóló 2000. évi CXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. A törvényjavaslatot T/5589. sorszámon, a bizottságok ajánlásait pedig T/5589/1., 2. és 3. sorszámokon a honlapon megismerhetik.

Megadom a szót az önkormányzati és területfejlesztési államtitkár úrnak, Ujhelyi Istvánnak, a napirendi pont előadójának, 25 perces időkeretben.

Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  47  >>    Ülésnap adatai