Készült: 2019.11.18.07:30:02 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap (2005.09.12.), 87. felszólalás
Felszólaló Dr. Bartha László (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasítja a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:17


Felszólalások:  Előző  87  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. BARTHA LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! 2005 szeptemberében arra hivatkozni, hogy előző kormányoknál mi történt, amikor egy volt és egy jelenlegi kormányfő is egyébként a programjában vállalt határidőkkel beruházást, enyhén szólva, képmutató magatartás, tisztelt államtitkár úr. Segítek a válaszadásban: körülbelül 60 milliárd forintot vontak meg a honvédelmi tárca költségvetéséből, és talán ez is indoka lehetett annak, hogy nem lehet a szakma szabályainak megfelelően befejezni a felújítást.

Azonban arra a kérdésemre, hogy a sajtóinformációk szerint van egy olyan cég, amelyik önökhöz egy kicsit közel áll, mondhatnánk, az elmúlt időszakban sok megbízást kapott, egymilliárd forinttal több javaslatot adott be, mint egy másik, hasonló kondíciókkal bíró cég, és hogy várható-e ennek a győzelme a pályázati kiíráson, erre ön nem válaszolt, majd a jövő héten ezt nyilván meg fogjuk tudni.

Addig, amíg csak ködösítenek egyébként a Honvéd Kórház ügyében (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), addig nyilvánvalóan nem fogjuk tudni ezeket a válaszokat elfogadni, nyilvánvaló, hogy majd a többség sem fogja támogatni az ilyen ködös választ. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)
Felszólalások:  Előző  87  Következő    Ülésnap adatai