Készült: 2019.11.20.03:35:31 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap (2005.09.12.), 28. felszólalás
Felszólaló Vincze László (Fidesz)
Beosztás jegyző
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka jegyzői ismertetés
Videó/Felszólalás ideje 1:46


Felszólalások:  Előző  28  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

VINCZE LÁSZLÓ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Garai István képviselő úr, MSZP: “Várható-e pozitív fejlemény a kunszállási autópálya-lehajtó ügyében?ö címmel; Endre Sándor képviselő úr, Fidesz: “Hét lépés vagy hét csapás - avagy miért nem kapják meg a sertéshizlalók a beígért támogatást?ö címmel; Dobó László képviselő úr, Fidesz: “Lebukott a kormány SMS-kampányaö címmel; Erdős Norbert képviselő úr, Fidesz: “Már csak múltja van a gyulai húskombinátnak?ö címmel; Kékkői Zoltán képviselő úr, Fidesz: “Az egyházi iskolákkal és az egyházakkal szembeni diszkrimináció mindig a válság leplezésének eszközeö címmel.

Tisztelt Országgyűlés! A holnapi napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Magda Sándor frakcióvezető-helyettes úr, MSZP: “2005 - az agrárium és a vidék éveö; Varga Mihály frakcióvezető-helyettes úr, Fidesz: “Kormányzati teendőkrőlö címmel; Fodor Gábor frakcióvezető-helyettes úr, SZDSZ: “Szolidaritás és rendszerváltásö címmel; Csapody Miklós frakcióvezető-helyettes úr, MDF: “Kis lépések a nemzetpolitikában, a határon túli magyarokért érzett felelősségünkö címmel.

A holnapi napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Szijjártó Péter képviselő úr, Fidesz: “Lendületben a város - avagy megszűnik a koraszülöttmentés és bezár a győri kekszgyár?ö címmel.
Felszólalások:  Előző  28  Következő    Ülésnap adatai