Készült: 2020.05.26.09:51:54 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

32. ülésnap (2018.10.18.), 1. felszólalás
Felszólalás oka Ülésnap megnyitása
Felszólalás ideje 1:56


Felszólalások:  Előző  1   1      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK : (A teremben lévők felállnak, és ezzel köszöntik a választópolgárok közösségét. Amikor az ülést vezető elnök helyet foglal, a teremben lévők is leülnek.) Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés őszi ülésszakának 11. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében későbbi időpontban Szűcs Lajos jegyző úr és Hiszékeny Dezső úr lesznek segítségemre.Köszöntöm kedves vendégeinket, és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy Simonka György, Fidesz, országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló indítvány érkezett KSB. 4861/2014/82-I. számon a legfőbb ügyésztől közvádas ügyben. Az Országgyűlés elnöke ezt megvizsgálásra kiadta a Mentelmi bizottságnak.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Nemzeti Bank 2017. évről szóló üzleti jelentése és beszámolója, valamint az ennek elfogadásáról szóló határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. A Magyar Nemzeti Bank által benyújtott beszámoló B/26. számon, a Gazdasági bizottság által benyújtott határozati javaslat pedig H/2024. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm az előterjesztés tárgyalására érkezett Matolcsy György urat, a Magyar Nemzeti Bank elnökét és kedves munkatársait.

Tisztelt Országgyűlés! Elsőként megadom a szót Matolcsy György úrnak, a Magyar Nemzeti Bank elnökének, a beszámoló előterjesztőjének. Parancsoljon, elnök úr!
Felszólalások:  Előző  1   1      Ülésnap adatai