Készült: 2020.01.27.17:10:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

48. ülésnap (2018.12.10.), 81. felszólalás
Felszólalás oka Interpelláció megtárgyalása
Felszólalás ideje 2:58


Felszólalások:   81  81   81      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések előtt két bejelentést hallgassanak meg. Kéretik ezt meghallgatni. Az egyik hosszabb, a másik rövidebb.A hosszabb: az alábbi képviselők interpellációt fogalmaztak meg, de nem tartózkodnak a teremben. A jegyzőkönyv, kérem, rögzítse: Farkas Gergely és Brenner Koloman képviselő úr, Szabó Sándor képviselő úr, Székely Sándor képviselő úr, Szél Bernadett képviselő asszony, Bana Tibor képviselő úr, Korózs Lajos képviselő úr, Gréczy Zsolt képviselő úr, Magyar Zoltán képviselő úr, Pintér Tamás képviselő úr, Lu-kács László György képviselő úr. Nem tartózkodnak a teremben, ezért nem tudták föltenni interpellációs kérdésüket.

A másik bejelentés, tisztelt Országgyűlés, hogy az előterjesztő kezdeményezte a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény módosításáról szóló T/3373. számú törvényjavaslat bizottsági jelentéseinek és az összegző módosító javaslat vitájának elnapolását. Erről az Országgyűlés vita nélkül, kézfelemeléssel határoz. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elnapoljae a T/3373. számú törvényjavaslat bizottsági jelentései és az összegző módosító javaslat vitáját. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Most áttérünk az azonnali kérdésekre. Gyöngyösi Márton és Bana Tibor képviselők nem tartózkodnak a teremben, Bangóné Borbély Ildikó képviselő asszony, Arató Gergely képviselő úr, Csárdi Antal képviselő úr, Kocsis-Cake Olivio képviselő úr nem tartózkodnak a teremben.

(15.40)

Azonnali kérdésre megadom a szót Ágh Péter képviselő úrnak, a Fidesz képviselőjének, aki kérdést kíván feltenni a Miniszterelnökséget vezető miniszternek: „Milyen jövő vár Európára Guy Verhofstadt és más mániákusan bevándorláspárti politikusok hatalomra kerülése esetén?” címmel. Kérdezem, hogy elfogadjae Ágh Péter képviselő úr Orbán Balázs helyett Soltész Miklós államtitkár úr válaszát. (Ágh Péter: Elfogadom.) Ágh Péter képviselő urat illeti a szó.
Felszólalások:   81  81   81      Ülésnap adatai